Turkiet 2011

Nu är Turkiet 2011 bokat o klart! Betalade in anmälningsavgiften idag, så i början av sommaren bär det av för mig o sönerna! :-)
Åker till Alanya denna gång, dit jag o äldsta sonen var 2007. Ska bli trevligt att komma tillbaka o kanske uppleva lite mer av staden än vad vi gjorde då. Finns mkt kvar att se o göra!
Samtidigt känner jag ett hugg av saknad efter Marmaris o Icmeler, dit vi har varit de senaste tre åren.
Saknar en utav restaurangerna nere vid stranden i Marmaris, där personalen har känt igen oss alla tre år!Äldsta sonen 2008 på "vår" restaurang, som det året hade en liten sköldpadda som inneboende!

Restaurangen ligger f.ö alldeles nedanför Fritidsresors Hotel Kaptan, där vi bodde 2008.Hotell Kaptan, Marmaris

Kommer även att svika Fritidsresor denna sommar o åka med Ving istället.
Ramlade nämligen över ett pangpris med både Lilla Familjen-rabatt samt Boka-tidigt-rabatt. 5 700:- för mig o barnen, vilket är ett mkt överkomligt pris - o ett bra hotell dessutom, med flera vattenrutschkanor o andra trevligheter. Vilket jag hade tänkt satsa på i år för att glädja 6-åringen, eftersom jag även har en 1-åring att springa efter, o således inte kan bada med o underhålla äldsta sonen så mkt som jag kanske brukar.
Så med ett alldeles eget vattenland på hotellet kommer han att trivas som fisken i vattnet - o som Ving brukar säga i sin reklam: glada barn ger glada föräldrar!
Så sant som det är sagt!

Länk till Vings' Alanya: http://www.ving.se/turkiet/alanya

Nedan några semesterminnen från Alanya 2007:Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0