Snö!

Idag har det snöat hela långa dagen här hos oss, o temperaturen ligger på strax över noll, så - peppar, peppar - ligger allt det härliga vita fortfarande kvar på marken, o så hoppas jag att det förblir!
Ett par minusgrader nu bara - o sen har vi snart den vita julen som vi alla har längtat efter!Lillkillen spanar på traktorn som plogar snö utanför vårat köksfönster

Övernattning Arlanda

Som en trogen före detta anställd så måste jag ju passa på att göra reklam för min förra arbetsplats: nämligen Radisson Blu Arlandia Hotel på Arlanda!

Ska Du ut o resa, o behöver övernatta på flygplatsen i samband med dit- eller hemresa så är Arlandia det perfekta boendet, endast ett par minters bussresa från terminalerna.
Hotellet ligger alldeles intill Luftfartsverkets långtidsparkering, o det går shuttlebussar var 15:e minut från hotellet till flygplatsen.
Frukostbuffé serveras från 04.30, o om Du behöver resa innan dess så finns det te/kaffe o smörgås att få i lobbyn innan du hoppar på bussen.

Reser Du charter så finns det rabatterade priser, som även inkluderar långtidsparkering av bilen ifall Du är i behov av det.

För mer info samt bokning: http://www.radissonblu.se/arlandiahotell-arlanda
 
(Bild lånad från www.radissonblu.se)
 

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0