Marmaris, Turkiet 2009

Som jag tidigare har skrivit så kommer jag då o då att presentera även några av mina resor längre bakåt i tiden, o det har nu kommit till Marmaris, Turkiet 2009. Detta år var jag en smula tveksam till om vi skulle åka iväg, då jag vid den tidpunkten var gravid med min yngsta son som var beräknad att komma i september.
Efter mycket om o men så bokade vi dock Cypern o Fig Tree Bay till i början av juni - för att sedan ställa in resan i sista sekunden då äldsta sonen fick vattkoppor dagen innan avresa!
Med sjukintyg från läkare så fick vi dock pengarna tillbaka av Fritidsresor, o så snart kopporna började försvinna så bokades en ny resa, o denna gången föll valet återigen på Marmaris, Turkiet, dit vi även var förgående år.

2009 reste vi med Detur för första gången, o bodde på deras hotell Pineta Club (finns ej längre med i Deturs utbud). P.g.a. ett förmånligt erbjudande så bokade vi All Inclusive för första gången detta år - vilket jag dock ångrade efteråt eftersom maten inte riktigt var vad jag hade förväntat mig.
Det bodde mycket engelsmän på hotellet, o i mitt tycke så var maten alldeles för engelskinspirerad o inte alls den goda turkiska mat som jag har ätit tidigare.
Bufférna var dock fräscha, o med ett stort utbud av rätter o sallader - men maten var smaklös o trist, o efter några dagar så började vi gå ut o äta på andra restauranger.
Sedan den gången så har jag lovat mig själv att aldrig mer åka All Inclusive, det är helt enkelt inte min grej.

Hotellet var dock fint f.ö, o likaså var dess stora poolområden.
Det var varmt i Turkiet detta år minns jag; vi hade runt 40 grader hela veckan, fastän det knappt var mitten av juni än.

Under veckan så besökte vi även Icmeler några gånger, i vanlig ordning, samt gjorde en utflykt med badbåt i Gökovabukten, vilket verkligen är något att rekommendera!
Utflykten är en heldagstur, o under båtresans gång så gör båten flera stopp i olika badvikar, o så får man gå i från båten o bada i det turkosa vattnet!
Underbart!Utsikt från balkongen på Pineta Club Hotel
På båttur i Gökovabukten


Sonen på väg ner i havet
Sonen badar
Pineta Club HotelPå båten mellan Marmaris o IcmelerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0