Vacker vinter o sportlov!

Så här vackert vinterväder var det för en och en halv vecka sedan, då jag och sönerna besökte en sjö i närheten av där vi bor!
Äldsta sonen åkte en tur på längdskidorna, medans jag och lillkillen tog en promenad med pulkan.
Härligt, härligt - vintern när den är som bäst!Idag, en och en halv vecka senare så står regnet som spön i backen, den mesta av den vackra snön är borta o temperaturen ligger på ca fyra plusgrader.

Så någon skidresa till Romme blir det inte på sportlovet, utan istället har jag bokat en hotellövernattning i Stockholm, inklusive Stockholmskortet ("Stockholm a la carte"), vilket ger gratis inträde till en mängd sevärdheter i huvudstaden, samt gratis resor med SL.
Vi tänkte besöka Aquaria på Djurgården (www.aquaria.se), Vasamuseét (www.vasamuseet.se) samt Fjärilshuset (www.fjarilshuset.se).
Kan nog bli trevligt, och dessutom roligt för barnen!

Stockholmspaketet kan bokas via www.destination-stockholm.se.

Turkiet sommaren 2012

Som jag berättade i tidigare inlägg så hade jag bokat Marmaris en vecka i början av juni, för mig o barnen.
Dock blev det en smärre krock med semestrar på jobbet just den veckan, så därav har jag nu avbokat resan, fått pengarna tillbaka (tack vare Apollos öppet köp t.o.m sista februari!) - så nu är resesökandet igång igen, för fulla muggar!

Valet står nu mellan Bitez/Bodrum o Marmaris/Icmeler, o trots att det sistnämnda är min absoluta favorit i Turkiet så lockar den lilla orten Bitez mer o mer.
Mer om Apollos Bitez kan du läsa här:
http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/turkiet/bodrumkusten/bitez/pages/default.aspx

Bitez beskrivs som en lugn o stillsam ort som passar bra för barnfamiljer - plus att det verkar vara så otroligt vackert kring hela Bodrumskusten, med de vitkalkade husen!

Ett par öar i Grekland lockar också, men det får vänta till ett annat år. Främst lockar Santorini o Korfu, men även Kastelli på Kreta ligger högt upp på listan över resemål som jag skulle vilja besöka, vilket beskrivs som en genuin o lugn semesterort, vilket är precis vad jag söker!

Var går Din resa i sommar?

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0