Stockholm

I slutet av förra veckan så åkte jag och sönerna till vår vackra huvudstad över ett par dagar.
Jag bokade ett mycket förmånligt hotellpaket via Destination Stockholm, där övernattning på hotell, frukost samt Stockholm a'la carte-kort ingick.
Jag bokade First Hotel Royal Star i Älvsjö, och betalade allt som allt 769:- för mig och barnen, vilket jag tycker är ett kanonpris!
Stockholms-kortet gällde både under ankomst- samt avresedagen, och i det ingick fria resor med Stockholms lokaltrafik (t-bana, bussar och spårvagn) samt inträde till en mängd olika museér och sevärdheter!

Vad vi hann med under två dagar var; Aquaria, Vasamuseét, Livrustkammaren, Fjärilshuset och Slottet - och så var äldsta sonen på väg upp i Skyview, där man åker upp längs med Globens utsida med utsikt över hela Stockholm! Dock ändrade han sig i sista sekunden - han ville inte åka ensam, då hans mor lider av en obotlig höjdskäck och således fullkomligt vägrar att sätta sig i en liknande attraktion.
Så så var det med den saken!

Men övriga sevärdheter var just sevärda, även om jag har besökt flera av dem innan.
Barnen hade dock väldigt roligt!

Livrustkammaren på Stockholms Slott var dock något som jag särskilt uppskattade, då jag har velat besöka den i flera år, men det har inte blivit av förräns nu.Livrustkammaren; barnen fick prova rustningar, kungakronor o prinsesskläderEn "häst" fanns det där också!"Fjäril'n vingad syns på Haga"..!

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0