Leksand Strand

Sommar och semester närmar sig med stormsteg för många nu, och därmed vill jag tipsa er om en riktigt bra camping, nämligen Leksand Strand i Leksand, Dalarna!
Stor och fräsch camping med alla faciliteter som man kan tänkas behöva såsom fräscha duschar och toaletter, matlagningsmöjligheter, restaurang, badstrand, pool med vattenrutschkana, minigolf - och framför allt närmaste grannen; Leksand sommarland!

Jag och min äldsta pojke har tältat på Leksand Strand både 2007 och 2008, och nu när lillebror har vuxit till sig en smula (tre år till hösten, store herr'n!) så skulle jag väldigt gärna vilja återuppta tältlivet, och då är Leksand Strand ett givet val för oss.
Vill man inte tälta så finns det naturligtvis en mängd olika stugor att hyra; från enklare campingstugor till nybyggda moderna parhus och lägenheter med alla tänkbara faciliteter såsom micro, bastu och diskmaskin.

För mer info om Leksand Strand: http://www.leksandstrand.se

För mer info om Leksand sommarland: http://www.sommarland.nuLeksand Strands camping 2007
Vy över Leksand Strand
Leksand SommarlandSafari i Furuvik

Nu har jag tillsammans med en väninna plus barn bokat två nätter i Furuviks safariby lite längre fram i sommar!
Man bor i direktimporterade safaritält från Kenya, med sex sovplatser samt bord o stolar i varje tält. Utanför tältet finns grillplats.
Safaribyn ligger i direkt anslutning till Furuviks camping samt djurparken.
Priset var mycket förmånligt då det endast kostade 600:- per natt, och med tanke på att vi delar tält med min väninnas familj så blir priset det halva.

Länk till Furuviks djurpark hittar Du här: http://www.furuvik.se
Länk till direkt till safaribyn: http://www.furuvik.se/sidfot/boka/safaribyn.aspx

En försmak av sommar...

Nu har vi njutit av årets varmaste helg - riktigt sommarvarmt har det varit, och vi har varit utomhus hela helgen känns det som..!
Lördagen spenderades uppe vid badplatsen i närheten av där vi bor, där pojkarna fiskade musslor och andra fynd med håven, och äldsta sonen tog även ett dopp; årets första!Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0