Sommar 2013

Nu har de större charterarrangörerna släppt hela sitt sommarprogram inför sommaren 2013, och även någon s.k. boka-tidigt-rabatt har börjat ploppa upp, t.ex. Apollo har f.n. 1000:- i rabatt för den som vill boka sin nästa sommarresa i god tid.
Fritidsresor har numer startat ett nytt samarbete med Coop, så om Du innehar Medmera-kort så får du möjlighet till rabatt hos Fritidsresor om du loggar in via Coop.
 
Själv tänker jag dock överge chartern inför nästa sommar och prova på att boka på egen hand! Spännande att se hur det går, jag har ju rest charter de senaste sex åren - ja, sedan jag började resa med barn, så detta blir en ny erfarenhet och lite nervöst känns det!
Jag har spanat in både Italien, Mallorca och franska rivieran, så det hänger lite på flygpriset var kosan (flygplanet) styr oss.
Dels gör jag sökningar på Reseguiden.se  och dels så kollar jag runt på Sembo som har en hel del bra erbjudanden just nu vad gäller boende inför sommaren; dels har de frinätter om man bokar ett visst antal nätter och dels har de sänkt hotellpriserna med olika procent, beroende på var du vill åka och var du vill bo.
Så det går att hitta boende för riktigt bra priser, och kommer du dessutom över billiga flygbiljetter så har du just fixat dig en riktigt billig semester, på alldeles egen hand!

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0