Berlin 2013

Jag har länge velat göra en kortare weekendresa tillsammans med min äldsta son, åttaåringen, och till våren ska det äntligen bli av!
Jag har bokat in en weekend till Berlin; flygresa och två nätter på hotell. Genom Reseguiden.se så hittade jag mycket förmånliga priser på både flyg och hotell. Totalt för mig och sonen betalar jag 2 200:-, vilket då inkluderar flygresa (Lufthansa) och boende centralt i Berlin på trestjärnigt hotell.
 
Jag har redan lånat en reseguide över Berlin på biblioteket och jag tror inte att jag och sonen kommer att få långtråkigt i denna till synes livfulla och vackra stad!
 
 
Andra europeiska storstäder som lockar mig är Wien, Rom, Dublin (besökte senast för 14 år sedan!), Edinburgh, Paris och Barcelona. För att nämna några!
 
Var skulle din weekendresa gå om Du fick välja?
Rosita
2012-11-11 @ 22:18:25
URL: http://rositareser.se

Så kul att du åker till Berlin med ett av barnen, jag planerar att göra precis detsamma som 10-års present till mitt äldsta barn i mars :-)

Då får jag kika in dina tips, och vilken fantastiskt billig resa du har "fått till"!!

hälsningar Rosita

Svar: Hej, då kommer du att åka före mig så det blir du som får tipsa mig sedan! :-) Har en massa saker på förslag redan, men svårt att veta hur mkt man egentligen kommer att hinna med när man kommer till en ny stad så där! //Maria
Maria

Rosita
2013-01-29 @ 10:31:52
URL: http://rositareser.se

Nu har jag bokat Berlin. Vi reser i påskhelgen eftersom det är svårt att få ledigt från skolan. Jag fick därmed - och med lite kortare framförhållning än dig - betala ett mycket dyrare pris, men nu är det i alla fall bokat och klart. Vi möter våren i Berlin!

Må så gott och hälsningar, Rosita

Svar: Då åker vi nog precis om varandra, för vi reser den 1/4! :-) Ser fram emot det jättemycket, o håller som bäst på att läsa på om staden o dess sevärdheter så att man vet vad man ska sikta in sig på! //Maria
Maria

Rosita
2013-03-29 @ 22:25:06
URL: http://rositareser.se

Snart avresa för er, så spännande! Ska bli kul att läsa sen vad ni har gjort på er Berlinresa. Är fortfarande lite avundsjuk att du lyckades hitta ett så fantastiskt bra blir ;-)
Jag hade hoppats att jag och dottern skulle få uppleva våren i Berlin men det ser ut att bli lite kallt och nederbörd.

Ha en härlig resa!
//Rosita

Svar: Vår Berlinresa blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, då vi drabbades av magsjuka medans vi var där - så typiskt! Men en hel del sightseeing hann vi ändock med, i det något kylslagna vädret! Inlägg kommer framöver! Hoppas ni har det bra i Berlin också! //Maria
Maria

Rosita
2013-04-07 @ 14:12:43
URL: http://rositareser.se

Ååå nej så tråkigt :-( Vi är i Berlin nu! Har varit grått och kylslaget i 2 dgr men solsken i dag. Hemresa ikväll. Lite Berlin-artiklar sen.

Ser fram emot att läsa om era intryck.
Må så gott och hälsningar,
Rosita
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0