Bokad resa sommar 2016: Turkiet!

Jag har sedan några månader tillbaka bokat Italien och Rom några dagar i början av sommarlovet och hade tänkt nöja mig så vad gäller utlandsresor i år. Men så blev det inte, och här står jag nu med ytterligare en Turkietresa bokad - för vilken gång i ordningen minns jag knappt. Jag tror att det blir åttonde gången tillsammans med barnen och kanske elfte gången för mig. Turkiet är verkligen en av mina semesterpärlor!
 
Juni är enligt min erfarenhet en bra månad att hitta billiga charterresor och just nu har de flesta charterbolag såsom Ving, Fritidsresor, Apollo m.fl. otroligt billiga resor för den som har möjlighet att resa i juni månad. Har du dessutom ICA-kort eller Coop's MedMera-kort så kan du få ytterligare rabatt (läs mer på ICA.se samt Coop.se).
Priserna ändrar sig dock från dag till dag (ibland även från timme till timme) så det gäller att ha lite is i magen och leta runt på de olika sidorna och se hur priserna rör sig. Hittar man en resa till ett bra pris så kan det vara värt att slå till då priset kan ha ändrats till det högre dagen eller timmen därpå. Det kan även ha ändrats till det lägre, så det är lite av en chansning att boka charterresa!
 
Priset på vår resa, inklusive flyg och namngivet hotell, blev 2000:- per person vilket jag tycker är jättebilligt. Några dagar efter att vi bokade gick priset på resan upp någon tusenlapp - för att därefter gå ner och nu kostar samma resa ca 1500:- per person när jag är inne och kikar.
Lite surt - men jag är glad att jag trots allt hittade en för oss billig resa och framförallt att vi får återse vårt älskade Turkiet igen! 
 
På väg till beachen, Alanya 2014.
 
Kleopatra Beach, Alanya 2014.
 
Kleopatra Beach, Alanya 2014.
 
Turkiet, Alanya 2014.
 
Kleopatra Beach, Alanya 2014.
 
Kleopatra Beach, Alanya 2014.
 
Kleopatra Beach, Alanya 2014.
 
Alanya 2014.
 

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

En enföräldersfamiljs resor och äventyr!

RSS 2.0